OVER MIJ

Hierom heb ik een eigen bedrijf

Het is veelzijdig en dat is precies waar ik behoefte aan heb. Want waarom je maar met één ding bezighouden, als er nog zoveel meer leuks is? Bovendien draag ik als zzp’er meerdere petten, zo ben ik mijn eigen marketeer, boekhouder en webdesigner. En ook dát maakt mijn werk zo leuk!

Ieder project is weer uitdagend – superbelangrijk voor me! Met iedere opdracht krijg ik opnieuw de kans me te verdiepen in iets nieuws en werk ik weer samen met andere mensen.

Ik kan werken waar en wanneer het mij uitkomt en daarnaast tijd vrijmaken voor familie en vrienden. Dat blijkt voor mij de perfecte formule. Die vrijheid is voor mij van onschatbare waarde.

Hier studeerde ik

Master kunstgeschiedenis, Universiteit van Amsterdam

Bachelor kunstgeschiedenis, Universiteit Utrecht

Dit vind ik nog meer leuk

  • Cabaretvoorstellingen. Want ik hou erg van lachen.
  • Amsterdam. De stad stal mijn hart toen ik nog klein was. Ik verhuisde erheen voor liefde en studie en woonde er ruim veertien jaar. Nog steeds kom ik er graag. Voor werk, maar ook om vrienden te zien, musea te bezoeken, door de grachten te varen, creativiteit op te snuiven en ideeën verzamelen, of gewoon om er te ‘zijn’.
  • Wandel- en trekkingvakanties. Ik liep ooit de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en de Kerry Way in Ierland. En er staat nog zoveel op mijn verlanglijstje…
  • Moestuinieren. Want wat is nou lekkerder dan onbespoten groentjes uit eigen tuin?
  • Duurzaamheid. Ik draag graag mijn steentje bij aan de gezondheid van Moeder Aarde. We hebben er tenslotte maar één.
  • Zelfontplooiing. Van yoga en meditatie tot spirituele verdieping: even tijd voor mezelf.
  • Nederlandse literatuur. Als ik naast mijn werk en het gezinsleven nog wat tijd over heb dan lees ik graag een boek. Ik heb veel favorieten.
  • Gehoor geven aan het creatieve vuur in mij. Van kleding maken en meubels restylen tot tekenen, schilderen en boetseren – ik vind heel veel leuk om te doen en deed verschillende cursussen en workshops.

Naast mijn werk ben ik ook

Bestuurslid van de Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici en tevens voorzitter en hoofdredacteur van de redactiecommissie VNK Bulletin. Je kunt hier de laatste editie lezen.

Trotse moeder van Quinn*, Ludo en Milou en gelukkige partner van Sander.